Izvor:
16.01.2019 u 10:32
0

MARIJANA ISKUKALA POŽGAJU: „Mili me voli samo kad sam loša!“ Pogledajte ŠTA je sve otkrila Marijana o njenom odnosu sa Milijem! (foto)

Veza Milutina Radosavljevića Milija i Marijane Marković je stalno u centru pažnje.

Njihov odnos je pod budnim okom gledalaca i fanova pogotovo sada kada su na iskušenjima koja sa sobom nosi život u velelepnoj vili, među ostalim takmičarima i konkurencijom.

Čini se da i jedno i drugo brzo gube strpljenje i zapadaju u probleme koji prave sve veći raskol.

Iako tvrde da je njihova ljubav jaka i da će opstati, čini se da nisu dovoljni jedno drugom kada je u pitanju rešavanje problema pa traže pomoć drugih stanara.

Aleksandar Požgaj je na inicijativu Milija sinoć razgovarao sa Marijanom i u tom razgovoru je Marijana se požalila da je Mili zapostavlja kao ženu

-Nismo se videli četiri meseca a on beži od mene.– tužno je rekla Marijana.

-Sve je to normalno.Ružne stvari ne mogu da unište one lepe.– tešio je Požgaj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter