Izvor:
16.01.2019 u 13:32
0

TRESE SE VILA PAROVA: Lakić i Dina u ŽESTOKOM OBRAČUNU! Da li je ona kriva za propast… (FOTO)

"Jutarnja kafica" sa Vesnom Vukelić Vendi kao voditeljkom i danas obara sve rekorde gledanosti. Danas je u centru zbivanja svađa nastala između Dine Galorini i Nikole Lakića koji su se žestoko sukobili.

Dina je vidno uznemirena i i prilično agresivna, vikala je na Ivana Marinkovića a onda se uključio Lakić koji joj je to prebacio i rekao kako ona čini Andriju Đoganija "Bakija B3", njenog ljubavnika da se drugačije ponaša:

-On nikad nije psovao! Počeo je kao kočijaš da psuje i to mu zameram. Počeo je da ispoljava agresiju, samo zbog nje. On nije takav bio! – rekao je Lakić

Baki je samo ćutao pognute glave.

-Nije valjda? A kakav si ti Lakiću? Galorini se branila sa grimasom na licu.

-Iskreno, negativno utiče na njega! Bili su zanimljivi, ja sam ih podržavao! Gledaoci se više ne javljaju za njih dvoje! Uopšte! Propala priča! A to je sve ona kriva! — nastavio je Lakić.

-Ti si nezadovoljna žena.– uključio se u priču Ivan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter