Izvor:
16.01.2019 u 13:52
0

ELVIN PONOVO UDARIO NA „PUNICU“: Izabela prvi put skočila da brani svoju MAJKU! (FOTO)

Takmičari zabavno-humorističkog programa "Parovi" na vanrednom sastanku biraju najplašljivijeg učesnika.

Elvin Kadrić ponovo je "udario" na svoju taštu, a odavno je poznato da se njih dvoje "ne mirišu".

– Ona je najemotivnija osoba veoma, vrlo nesigurna. Recimo, mnogo je pogodi ako nema neki sastojak da stavi u hranu, a kamoli šta drugo… – rekao je takmičar što je veoma pogodilo njegovu devojku Izabelu:

– On sve vreme pričao o Slađi, a indirektno govori meni..,. Ja sam ta koja ne može da izađe iz sobe, a da mi se ne slažu sve boje garderobe… – rekla je učesnica.

Bilo kako bilo, popularni Kadra ostao je pri svom stavu da je Petrovićeva veoma nesigurna, a onda je objasnila zbog čega je to tako:

– Nesigurna sam zbog noktiju, kose… Veoma sam se zapustila ovde. U početku sam imala sve, a onda sam izgubila kredibilitet kod produkcije, pa ne mogu više da se sređujem, to mi mnogo smeta – rekla je učesnica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter