Izvor:
19.09.2016 u 15:37
0

JOŠ JEDNA SREĆA U NJEGOVOM ŽIVOTU: Bivši učesnik „Parova“ uskoro postaje OTAC? (FOTO)

Sve su srećniji i uspešniji nekadašnji stanari najluksuznije zemunske vile, reklo bi se po njihovim profilima na društvenim mrežama, ali i intervjuima koje daju medijima. Još jedna radost zakucala je na vrata bivšeg takmičara najgledanijeg rijaliti šou programa "Parovi", muzičara Nikole Pavlovića.

Naime, sudeći po fotografijama koje objavljuje na svom Instagram nalogu, Pavlović je uskoro ponovo postati otac. Njegova partnerka je u drugom stanju, a on daje sve od sebe da porodici obezbedi sve što je potrebno i u tome je uspešan – rekli bismo po slici na kojoj se pohvalio žestokim bakšišom koji je dobio na jednoj tezgi.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/fatalnik

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter