Izvor:
21.01.2019 u 07:04
0

IVAN MARINKOVIĆ DOVEO TAKMIČAR DO LUDILA: Išao po vili i pravio HAOS, saigrači mu ŽESTOKO zamerili na… (FOTO)

Ivan Marinković aktivniji je nego ikada, i pored svakodnevnih svađa koje ima sa ostalim takmičarima on je neumoran i uvek spreman za akciju.

Ukućani luksuzne vile nisu mogli da spavaju od Marinkovića, jer ih je on u ranim jutarnjim satima budio i nudio kaficom, što ukućanima nije prijalo a to su mu i zamerili.

Možda mu je ovo nova taktika kojom želi da izludi ostale takmičare, ili prosto njegova lepša polovina mu daje takvu inspiraciju i snagu da se njemu čak ni ne spava.

Možemo primetiti da je opčinjen Jelenom Ilić od samog početka, ali njegova ljubav je dobila novi smisao da je počeo čak i da tepa Jeleninim stopalima.

Svi smo nestrpljivi da saznamo koji će biti njegov sledeći korak.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter