Izvor:
21.01.2019 u 12:57
0

STRAH ELVINA ZA IZABELINO ZDRAVLJE! UPLAŠEN ALI JEDNO NE PODRŽAVA! Kadra zna sa kim ima posla! (FOTO)

Elvin se uplašio za Izabelino zdravlje što se i videlo u emisiji "Jutarnja kafica" ali je istakao da ga najviše pogodi kada neko ne sluša a to je u ovom slučaju Bels.

-Ona ima problema sa zdravljem to stoji to je realno, ali džaba pare džaba sve, nek ide kod doktora neka se pregleda nek se vidi šta je kako je. Njoj treba neki svet. Onda hoće preko noći da uspe to ne može to je katastrofa.Zamislila je neki svetski život…Ja znam sa kim imam posla…Ne podržavam to- izjavio je razočarano Kadra

Kadra smatra da joj treba doktor, da nije on taj koji treba da je drži za glavu dok joj je loše.

Takmičari su bili začuđeni Elvinovim ponašajem tačnije time što ne želi Izabeli da pomogne iako se vidi da mu teško zbog Bels ali su istakli da ona vapi za lažnim sjajem.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter