Izvor:
22.01.2019 u 11:40
0

POŽGAJ NAPLJUVAO LAKIĆA: „Ma on se loži na mene a ja ga ne vidim!“ Evo ŠTA je još sve rekao!

Aleksandar Požgaj i Nikola Lakić imaju istoriju odnosa još u prethodnoj, šestoj, sezoni "Parova". Stvari su se zaoštrile u ovoj sedmoj sezoni. Danas u emisiji "Jutarnja kafica" sa voditeljkom Vesnom Vukelić Vendi, Požgaj je jasno stavio do znanja kakvo mu je mišljenje o Lakiću.

-Za Nikolu smo svi utvrdili da je glup, to nije ništa novo a sad se povezao sa agresijom. Kad se ukrsti agresija i glup čovek, to ima samo dva puta, ili u zatvor ili kod psihijatra. Pokazao je da je prevrtljiv za razliku od Ivana Marinkovića. – rekao je Požgaj i nastavio

-Jedna od učesnica mi je sinoćv rekla da se Nikola Lakić loži na mene. I ja sam razmislio i shavtio da se on zaista loži na mene. To me brine. Ali ja njega ne vidim!

-I ja mislim to.- rekla je Vendi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter