Izvor:
22.01.2019 u 19:38
0

IVAN POTPUNO RASKRINKAO ALEKSANDRU! ONA HOĆE DA OSVOJI KADRU?!: „Sedeli su sami tri sata u dvorištu!“

Ivan Marinković je otkrio neke zabrinjavajuće detalje vezane za Elvina Kadrića i Aleksandra Marjanović na današnjem vanrednom sastanku.

Da li to Elvin i Aleks imaju šta da sakriju od Izabele Alijoski, devojke Elvina Kadrića?

Ivan Marinković je Aleksandru Marjanović kao deo svog čopora a kada je ona izjavila da je ona drugarica sa Elvinom, ne sa Ivanom.

– Aleksandra i ja smo jednom bili zajedno u izolaciju pa sam shvatio da mogu da je izdresirao za pet minuta i od tad je ona moj član.Ona je devojka nestalna. Ona je stalno obigravala oko Izabele . Ja prvi put u životu vidim da se one uopšte druže I Elvin je ispričao jednu gnusnu laž, da nikada nije pričao sa Aleksandrom. Neki dan su Elvin i Aleksandra sedeli u dvorištu i pričali tri sata, sami! – rekao je Ivan.

Aleksandra je ustala i opovrgla tvrdnju da je ona ikada bila deo ekipe Ivanove jer se nikada nije slagala sa njegovim stavovima.

Isplivavaju neki detalji, opasnost za vezu Izabele i Kadre na vidiku!

Happytv.rs
Foro: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter