Izvor:
22.01.2019 u 19:20
0

COKA UZVARTILA ŽESTOKO POŽGAJU! OTKRILA DA JOJ JE PISAO EKSPLICITNE PORUKE: Coka spremna da sve pokaže njegovoj ŽENI!

Aleksandra Tasić Coka je u toku glasanja za najneaktivnijeg učesnika u vili Parova, rekla da je to Aleksandar Požgaj.

Nakon toga, Požgaj je žestoko opleo po njenom životu i rekao da se zabavljala sa svima i da je devojka "lakog morala"

– Ja želim da iznesem te poruke, koje je navodno pisao njegov drug. Pa neka on objasni svojoj ženi šta je pisao i zbog čega je pisao to. Ja se nikoga ne bojim, ni moje prošlosti, a te priče rekla-kazala mene ne interuju jer ja znam dobro šta sam radila – rekla je Coka.

– Jedva čekam da vidim tu prepisku i ne znam kako će Ivana da reaguje, i kako će da me gleda a gleda me svaki put kad dođe – rekao je Lakić.

– U porukama je pisalo kakav veš nosi, da li ima crvene gaćice: meni nije problem da to objavim, moj prijatelj je u braku i ima dvoje dece, zato neću da objavim prepisku – rekao je Požgaj.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter