Izvor:
22.01.2019 u 19:47
0

SPEMNA NA SVE! ZBOG LJUBAVI PREĆUTALA HVATANJE ZA GUŠU: Lakić uputio SNAŽNU poruku SVIM ženama!

Nikola Lakić tvrdio je, i prijavio voditeljki Vesni Vukelić da učesnik Milutin Radosavljević Mili zlostavlja njegovu verenicu Marijanu Marković.

Marijana je u emisiji "Upoznajte Parove" rekla da njen dečko Mili nikada nije fizički nasrnuo na nju, i da Nikola Lakić iznosi neistine, na šta je Lakić dodao:

– Normalno je sasvim da brani svog partnera, to je očekivao, ja sam u nekom trenutku slutio da će makar reći "jeste Milutin malo preterao" ali ona čak ni to ne govori. Bilo mi je drago što sam u trenutku prošao pored komode, i stegao ju je za vilicu i gurnuo na komodu. Ja sam došao kod Vendi a njemu rekao "sram te bilo šta to radiš Milutine". Ja nisam verovao da će ona sve da trpi zbog ljubavi, ne znam šta se dešava sa njom. Stop nasilju nad ženama. Nadam se da će na vreme shvatiti ko je Milutin Radosavljević – rekla je Marijama Marković.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter