Izvor:
22.01.2019 u 20:07
0

UHVAĆENI U AKCIJI! IMALI SE*S ISPOD JORGANA: Orgijali celu NOĆ tik uz OVE takmičare! (FOTO)

Navikli smo da Milutin Radosavljević Mili i njegova izabranica Marijana Marković intrigiraju svojim ponašanjem.

Međutim, ima trenutaka kada se Mili i Marijana savršeno slažu i kada razmenjuju nežnosti. Takav trenutak bio je sinoć kada su u krevetu šaputali i kikotali se, potom se po*atali a onda je izgleda došlo i do konkretnijih akcija ispod jorgan planine.

Marijana i Mili su bez obzira na krevet koji nije bio prazan ,odlučili da zagreju atmosferu čime nisu probudili Enisu Bajramović i Gorana Vujičića Vuyu.

Ipak Ivan Marinković sumnja da su imali konkretnu akciju pa je rekao:

– Gurnuo joj mali prstić, Marijana leži na leđima a tako se*s ne može da se ima. A Marijana kao leži polumrtva – rekao je Ivan Marinković.

– Ja ne mogu da izvodim helikopter ovde, ona je moja supruga i neću da je kompromitujem. Ja sam normalno vodio ljubav sa njom i nemam uslova da sad izvodim nešto – rekao je Mili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter