Izvor:
23.01.2019 u 00:55
0

KLJUČNO PITANJE NA POLIGRAFU: Za sada najveći OBRT u emisiji „Parograf“!

U jednoj od najintrigantnijih emisija "Parograf" na stolici istine ovog puta našla se verenica popularnog rijaliti igrača Ivana Marinkovića, intrigantna novinarka Jelena Ilić, koja će odgovoriti na čak 19 škakljivih pitanja koja će šokirati javnost!

Trinaesto pitanje glasi: Da li je istina da planiraš da ostaneš u vezi sa Ivanom Marinkovićem i posle rijalitija?

– DA! Istina je da planiram da ostanem u vezi sa njim. Sve pojedinjenosti naše veze smo mi već raspravili, i koliko ćemo dece imati i da ćemo živeti na Novom Beogradu i da ćemo započeti privatan biznis i tako dalje. Za početak zajednični život, deca i posao. Mi zaista svakodnevno pričamo na te predivne teme.

Poligraf je pokazao da je odgovor: LAŽ!

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter