Izvor:
23.01.2019 u 09:23
0

IVAN TRESE VILU: Njegove IZJAVE dovele do nervnog sloma većinu ukućana! Neće više TO da trpe! (VIDEO)

Juče su na vanrednom sastanku koji je predvodio Aleksandar Požgaj stanari iznosili stavove na pitanje Čiji čopor u kući je najjači? U toj raspravi je dominirao Ivan Marinković koji je nabrojao članove svog čopora a usledilo je negodovanje većine ljudi koji su, ničim izazvano, našli na spisku Ivana, odnosno na spisku članova njegovog čopora kojima on upravlja.

– One koje sam nabrojao a koji sebe ne smatraju članovima mog čopora oni su moji najodaniji članovi čopora. Prvenstveno, tu mislim na Sašku i na Nevenu koje su pokušale da odu, to sam već pre jedno mesec dana objašnjavao. Ali oni su moji spoljni saradnici i uvek će to biti.Dokle god ja to osećam, dokle god mogu da im priiđem i dok mogu da ih držim na toj distanci, na uzici koju ja vučem. Ja od početka rijalitija vučem uzicu, ja je vučem.koliko ja hoću. Ja je smanjujem i ja je opuštam.- izjavio je samouvereno Ivan.

-Ja nikad nisam bila u tvom čoporu.– pobunila se Aleksandra Saška Krailjaz koja nije bila jedina koja je pričala suprotno tj, da ne pripada ničijem čoporu, pogotovo ne Ivanovom.

Pogledajte ostale članove koje je Marinković naveo i kako je sve to izgledalo:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter