Izvor:
23.01.2019 u 14:49
0

POŽGAJ NE BIRA NI MESTO NI VREME: Isprozivao Lakića, a ono što je Vendi dodala skroz je POKOPALO Cokinog izabranika! (FOTO, VIDEO)

Nakon što je Aleksandar Požgaj pre nekoliko večeri obelodanio da je Aleksandra Tasić Coka bila sa njegovim oženjenim prijateljem, stekao je neprijatelja u njenom izabraniku.

Ko hoće problem sa mnom, ima ga. Ivan je pametnu stvar rekao kad ga je Slađa pitala da li mi je prijatelj, on je odgovorio da nisam, što je lepo, jer imam neke kriterijume. Ne može svako da kaže da je prijatelj Aleksandra Požgaja– rekao je kontroverzni takmičar.

A za Nikolu Lakića smo utvrdili da pored toga što je jako glup, i agresivan je. Taj profil ljudi vodi samo kod psihijatra ili u zatvor– dodao je ona.

Atraktivna voditeljka Vesna Vukelić Vendi samo se nasmešila.

A ako uz to ima muvlje pamćenje?-Upitala je ona.

To je još gore.

Kako je sve to izgledalo možete se podsetiti snimkom ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter