Izvor:
10.02.2019 u 19:46
0

MARINKOVIĆ RAZVEZAO JEZIK, PA OSUO RAFALNU PALJBU NA DINU GALORINI: Baki ustao i rekao ŠTA misli o papirima za razvod!

Ivan Marinković ne propušta priliku da prokomentariše Bakijeve papire za razvod.

Dina je zlotvor, pa je zlotvor. Nju baš zabole njena stvar za Bakijev brak. Optuživali ste Aleksandru da želi da razruši Požgajev brak, Meu i Ilijanu zbog jedne noći, a niko ne obraća pažnju na Dinu koja pet meseci ruši brak ovog čoveka– rekao je Ivan Marinković.

Sve je imala pravo da kaže. Što se tiče sinoćne situacije, nije trebalo da bude toliko prisno, da sedimo, da jedemo zajedno. Ključno pitanje je da li da ostanem, ili da odem sa Bakijem? –rekla je Dina kroz osmeh.

Ja itekako jedini treba da se brinem, pa me ne zanima mišljenje ovih avlijanera, ili skakavaca koji umiru i žele moju nesreću. Svestan sam svog braka, svoje žene i od razvoda nema ništa. Siguran sam u svoju ženu, u svoj brak i to je sve– kazao je Baki B3.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter