Izvor:
10.02.2019 u 20:20
0

COKA I LAKIĆ NE ŠTEDE NOVU TAKMIČARKU: Savičićeva se našla u njihovoj nemilosti, a evo ŠTA su joj rekli!

Jelena Savičić se ovog puta našla na meti svog cimera, Nikole Lakića.

Ona je meni bila jako draga, nemamo sukob sa njom. Ispričala je svoju potresnu priču, mnogi su se podsmevali, na šta sam im ja skrenuo pažnju. Sutradan se već grlila sa tim ljudima. Jedva čekam da vidim kada će se posvađati. Jelena zaista ima tužnu priču, a ponaša se tako kriminalno. Često se obistine Ivanove priče, da svako ima dve strane- rekao je Nikola Lakić.

-Želela sam da spavam, a Natalija i Jelena su pričale, pa sam ih zamolila da ućute da spavam, a one su mi dobacile da sam k*****a i da znaju mnogo o meni i Lakiću– rekla je Coka.

Ilićeva je dodala da joj se par podmevao zbog nemaštine, ali Coka je rekla da se njen izabranik nikad ne bi podsmevao zbog toga.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter