UMIRE OD LJUBOMORE! IMA TRUDNU ŽENU A GLEDA BELS: Oni su toliko fini da im treba četiri meseca da se poljube...!!!

Usred izlaganja Elvina Kadrića koji je pokušao da razjasni odnos između Izabele Alijoski i njega, priču je u korenu sasekao rijaliti igrač Nikola Lakić.

- Ja sam uplovio u svoju mirnu luku pa ću ih gledati kad izađem šta rade a uskoro ću otiči odavde. Muka mi je Elvina Kadrića i ova dva manipulatora, dobio sam informaciju da su njegovi fanovi napali moju porodicu, muka mi je tih ljudi koji podržavaju njih dvoje. To svakodnevno što se uključuju njihovi fanovi to je da nas iritiraju. On kulja o meni šta kulja ali ne sme da se izjasni zbog lepše polovine, da ljubomorišem priča nekome. Oni su toliko fini da treba da se poljube četriri meseca, pa se tri meseca grle pa su sve fini, pa treba nakon četri-pet da vode ljubav. Onda se Slađa obruši i uvredi Elvina Kadrića i bolesnog brata, i on pređe preko toga. Šta vam govori? Da li on ima emocije? Očigledno nema ni prema svojoj porodici. Pratio je rijaliti i zna tačno šta treba da rade - rekao je Nikola Lakić.

- Ljubomora će da te ubije - rekla je Slađana Petrović.

- Nije me preboleo izjeda ga, imaš trudnu ženu pored sebe pa posmatraš mene i njega. Ja vas ne vidim - rekla je Izabela. 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
20:00  Vesti - Pregled nedelje
21:00  Sudbine
21:40  Čađava mehana
23:00  Novajlije - Izbacivanje
02:30  Posle ručka