Izvor:
12.02.2019 u 19:14
0

COKA STALA UZ MUŽA! NIJE SE SUZDRŽALA OD KOMENTARA: Iznela šokantne detalje o kojima se ĆUTI!

U emisji Upoznajte Parove atmosfera je dostigla usijanje, i takmičari su imali žestok sukob mišljenja.

Trudna Aleksandra Tasić Coka je osetila potrebu da staneuz svog budućeg muža Nikolu Lakića i objasni šta se krije iza njegovog komentara:

– Apsolutno podražavam Nikolu za sve što je rekao, mi smo u rijalitiju svako svakoga komentariše. Taj isti Elvin Kadrić komentarisao je mene kako ću dovesti do groba Nikolu . Zna se za koga se prvih meseca dana Elvin vezao i sa kime je želeo da bude. Sve ćemo komentarisati, isti taj Nikola se nije obratio Izabeli a taj Kadrić prilazi meni, uzima moja ulja i moje četke i ne znam ko ovde na koga treba da bude ljubomoran. Nikola je izneo šta većina misli o svemu, i ta Slađana Petrović je komentarisala Kadrinu porodicu, Izabela je pokazivala k njegovom dedi. Sada ljudi čekaju pomirenje i poljubac. Otvorite oči i kažite šta mislite kao što ste o svima pričali. Izabela je bila zakačena za Lakića, posle za Benjamina, pitala je Đoleta i ne znam sa kime, i sa Bakijem i tada niko nije komentarisao. Sada se Slađa pobunila odjednom kako je Nikola ljubomoran, ta žena je najveći folirant i ljiga – rekla je Coka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter