Izvor:
15.02.2019 u 20:34
0

ZAMERILA MU ŠTO JE NIJE BRANIO OD KUMA: Dina NAPALA Bakija, a onda SPOMENULA i njegovu ŽENU!

Između Dine Galorini i Bakija B3 došlo je do žustrog sukoba, nakon što je denserov kum Boban Radosavljević rekao svoje mišljenje o Galorinijevoj, koje nije ni malo lepo.

On ne zna ništa o meni i tebi. Nije ovde. Ne razume da smo prijatelji, i da te ne gledam kao nekoga ko mi se dopada. Nije mi jasno zašto ima loše mišljenje o meni – iznervirana je bila Dina, a onda se osvrnula i na to što je Radosavljević pomenuo da je ona blatila ime Đoganijeve supruge Bojane.

Nikada nisam ništa loše rekla za tvoju suprugu – dodala je Dina, koja je urlala na Bakija, jer on nije stao na njenu stranu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter