Izvor:
17.02.2019 u 03:20
0

ELVIN PONOVO ZBUNIO GLEDAOCE: Priznao šta zaista oseća prema Bells, pa bacio sve u trans! (FOTO)

Turbulentan odnos učesnika sedme sezone zabavno-humorističkog programa "Parovi" mesecima intrigira javnost.

Elvin Kadić i Izabela Alijoski sigurno su jedan od omiljenih parova najluksuznije zemunske vile, zbog čega svakim svojim raskidom razočaravaju mnogobrojne fanove.

Naime, popularni takmičar je tokom večerašnje emisiji "Upoznajte Parove" ponovo izjavio da ne gaji emocije prema Bells i izazvao oprečne komentare.

Ivan Marinković pokušao je da objasni nelogične Kadrine reakcije:

– Elvin je zaljubljen u Bells, mi to svakog dana vidimo. Međutim, on je skapirao ovu igru, skontao je šta je dobro za rijaliti. Izabela takođe voli Elvina, to je jasno kao dan – objasnio je iskusni takmičar.

Kadrić je po ko zna koji put večeras upitan šta oseća prema atraktivnoj Izabeli:

– Nekad je volim, nekad ne. Upoznajem je svaki dan, moram da vidim kako njena majka reaguje… Mene je moja nana noćas izdala – razočarano je rekao učesnik.

Da podsetimo, Elvinova baka uključila sevečeras u program i jasno iznela stav da ne podržava unukovu vezu sa rijaliti takmičarkom, što je Kadriću vidno pokvarilo raspoloženje

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter