Izvor:
17.02.2019 u 03:27
0

NAJPOPULARNIJA MAJKA RIJALITI UČESNICA OTKRIVA: Evo šta je pravi razlog ulaska Nadice Marjanović u „Parove“! (FOTO)

Kao što je publika zabavno-humorističkog programa "Parovi" navikla, svakog četvrtka u najluksuznijoj vili održava se "Roditeljski sastanak".

Producija najpopularnijeg rijalitija na početku emisije najavila je da će jedan od prisutnih roditelja ostati u vili kao ravnopravni takmičar.

Majke Ivanie Bajić, Natalije Natali Vukomanović, ali i sestara Marjanović biriljare su tokom večerašnjeg sastanka, ali su česlnici rijalitija odlučili da Nadica Marjanović nadalje ostaje u luksuznoj vili.

Aleksandra i Anđelina Marjanović bile su u nevernici, podeljenih mišljenja, dok je Nadica sa milionskim auditorijumom podelila svoju misiju:

– Pokušaću da ćerkama otvorim oči. Ne želim da odlučujem umesto njih, one su odrasle osobe, ali bih volela da bar poslušaju šta imam da im kažem – rekla je ova učesnica "Parova".

Ostanite uz happytv.rs da vidite da li će Nadica uspeti da utiče na svest svojih ćerki.

Happytv.rs
Foto:A rhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter