Izvor:
19.02.2019 u 18:01
0

PROGNOZE SU SE OBASTINILE! PRIČE IZ DAVNINA SU ISTINITE: Coka je okrenula dlanove na dole i zaista nosi SINA! Planiraju i drugo dete!

Počelo je novo izdanje Upoznajte Parove sa čestitikama za roditelje Nikolu Lakića i Aleksandru Tasić Coku.

U jednoj od emisija voditelja Jelena Petković, po starom babskom verovanju, pegnozirala je da Coka nosi dečaka.

Danas su budući roditelji saznali da će se roditi naslednik loze Lakić i bili su presrećni zbog toga.

– Ja ne mogu da opišem osećaj. Nisam svesna toliko, dok ne uzmem bebu neću biti svesna. Ušla sam sa 20 godina ovde, imala nekog napolju, ušla da zaradim neku paricu da imam da trošim a sada imam život u sebi. Sada znam da bih volela da imam i više od jednog deteta – rekla je Coka.

– Hvala ljudima koji su mi čestitali, hvala produkciji što sam video dete na ultrazvuku. Ja sam se okrenuo na stranu Coke i nisam smeo da gledam, doktor je rekao da je dečak i bili smo presrećni. Bio sam iznenađen što se Coka toliko iznenadila što je dečak jer je htela devojčicu – rekao je Nikola.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter