Izvor:
05.05.2016 u 20:29
0

NOVI UČESNICI DELE ISTO MIŠLJENJE: Apsolutni POBEDNIK „Parova“ je…

Kao što ste navikli, i ovog popodneva imaćete priliku da upoznate troje potencijalnih kandidata za zabavno – humoristički programa "Parovi". To su Tatjana Bajić, Aleksandar Vujić i Bata Vićovac koji će se predstaviti stanarima luksuzne zemunske vile.

Dok su gostovali u studiju kod voditeljke Jelene Sekulović, oni su pričali o učesnicima i tom prilikom se složili u jednom, a to je da je Ružica Veljković pobednik.

Ja volim sve takmičare, zato sam se i prijavila jer su mi zanimljivi, međutim moram da izdvojim Ružicu Veljković, ona je moj apsolutni favorit i smatram da će pobediti. Zabavna je, dosta me podseća na mene – rekla je mlada mama.

I meni je Ružica super. Ona i Gasttozz su najbolji, ali pošto je Gasttozz već jednom pobedio, sada je red da Ružica zauzme prvo mesto – otkrio je Aleksandar.

Slažem se sa njima dvoma, Ružica je super lik i ona treba da odnese pobedu – priznao je Bata.

Veljkovićeva je, naravno, bila veoma srećna kada je čula kakvo mišljenje imaju o njoj kandidati.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter