Izvor:
20.02.2019 u 11:05
0

POLIGRAF OTKRIO KO JE ISKREN, A KO PREVRTLJIVAC: Napokon otkriveno da li Elvin voli Be ls! Fanovi će ostati u ŠOKU! (foto)

Sinoć je održan jedan od najtraženijih "Parografa" sedme sezone zabavno -humorističkog programa "Parovi", Izabele Alijoski i Elvina Kadrića.

Odavno se postavlja pitanje da li su učesnici zaista iskreni, ili je bar jedan u emotivnoj vezi iz koristi, a poligraf je sinoć dao odgovor.

Iz mnogih pitanja sa poligrafskog ispitivanja moglo se zaključiti da Kadrić nije toliko "zagrejan" za Izabelu, koliko ona za njega.

Naime, poligraf je pokazao da Elvin ne želi sa aktuelnom partnerkom porodicu, da joj ne veruje dovoljno, te da sa njom ne vidi budućnost.

Ostanite uz happytv.rs i saznajte kako će Kadrini odgovori uticati na njihovu ljubav?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter