Izvor:
20.02.2019 u 12:18
0

JELENA I DALJE POTIŠTENA! NEDOSTAJE JOJ MAMA: Jelena iznenadila mnoge u vili svojom IZJAVOM!

Jelena Ilić koja je donedavno bila u vezi, ili je još u vezi, sa Ivanom Marinkovićem, sklonila se i distancirala od ostatka kuće.

Jelena je objasnila da joj je teško u emisiji "Upoznajte Parova" jer nije uspela da progovori ni reč, ali Ivan Marinković i Jelena nisu razjasnili u kakvim su odnosima.

Nišlika je doznala da se dogodila svađa između Slađane Petrović sa njenom ćerkom Izabelom Alijoski zbog veze sa Elvinom Kadrićem, pa je iznela svoje mišljenje o svemu:

– Ja sam na Slađinoj strani, ovde nju razumem možda meni u momentima nedostaje mama i pitam se kako bi se ona osećala da je ovde, i osetljivija sam na nju jer je ova žena njena majka i znam koliku potrebu ima da zaštiti dete od bilo kojeg poniženja ili situacije u koju može da se nađe. Najveći problem je zapravo između njih dve – rekla je jelena.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter