Izvor:
20.02.2019 u 22:00
0

ULAZI BAKIJEVA ILI POŽGAJEVA ŽENA?! Koja od njih dve će pomrsiti konce u vili i napraviti haos?! (FOTO)

U vili "Parova" vlada neizvesnost jer u takmičenje i rijaliti ulazi supruga jednog od dva takmičara, Aleksandra Požgaja ili Andrije Đoganija.

Koja će to biti, svi se pitaju.

Aleksandar tvrdi da, ako je njegova supruga pred vratima vile, on će izaći iz rijalitija jer ne želi da pravi rijaliti od svog braka.

Tvrdi da će se jako razočarati ako to bude Ivana i da ga je izneverila kao i da je sebična jer nije ušla u vilu prošle sezone kada mu je bila potrebna a sada je ne želi u rijalitiju.

Andrija Đogani kaže da ako uđe njegova žena, on će joj poželeti dobrodošlicu i da će imati normalan odnos mada je priznao da je prevario svoju suprugu.

Dina Galorini tvrdi da među njima vlada drugarski odnos i da nema problema sa time da uđe Bojana, Bakijeva supruga.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter