Izvor:
22.02.2019 u 23:58
0

PRVA RUNDA REMIJA ZAVŠENA, POŽGAJ POJURIO ZA ALEKSANDROM U DVORIŠTE: Prvi znaci ljubomore zbog poljupca sa Mladenom Vuletićem izašli na videlo! (FOTO)

Atmosfera u najlusuznijoj vili na Balkanu nikada ne miruje!

Intrigantni učesnik sedme sezone "Parova", Aleksandar Požgaj, večeras je napravio dogovor sa Produkcijom da igra otvorenih karata, ukoliko zauzvrat dobije dugo željeno šišanje.

Takmičar je priznao da je u rijaliti ušao sa problemima u braku, a da je u Aleksandri Marjanović pronašao ono što mu je nedostajalo.

U prvoj rundi remija, Požgaj nije želeo da prizna u kom trenutku je Aleksandra kod njega izgubila legitimitet. Pre početka nove runde Aleksandar je izašao za Marjanovićevom u dvorište vile:

– Sinoć si si ispala glupa – aludirao je takmičar na poljubac sa Mladenom Vuletićem i dodao:

– Ćuti, ne progovaraj! Oni preko mene žele da te uvuku u partiju. Nadicu se već upecala, njoj je gotovo – rekao je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter