Izvor:
23.02.2019 u 11:22
0

OVAKO JE SVE POČELO! Mladen i Aleksandra NA PAUZI, ali kada Marjanovićeva bude videla ovaj snimak SVE ĆE MU OPROSTITI! (VIDEO)

Prethodna žurka u "Parovima" je bila luda i nezaboravna, a naročito za Aleksandru Marjanović koja je te večeri završila sa specijalnim gostom zabave Mladenom Vuletićem.

Naime, mlada Aleksandra je na prvu loptu pala na Mladenov šarm, iako je istakla da joj se on dopada, ipak je morala javno da raskine sa njim.

Razlog za krah veze je to što je mlađa ćerka Nadice Marjanović saznala kako se Vuletić ophodio prema bivšim devojkama, zbog čega je rešila da okonča romansu.

Međutim, kada joj budu pustili klip kako je sve počelo između njih, možda će spustiti loptu, i pružiti novu šansu njihovoj romansi:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter