Izvor:
23.02.2019 u 11:40
0

NJIHOVA LJUBAV JE JAČA OD OSUDA! Rešili da se bore za svoju vezu koja je OVAKO POČELA! (VIDEO)

Ilijana Vagić je od nedavno u vezi sa bivšim učesnikom "Parova" Markom Perovićem, a njihova ljubav desila se potpuno neočekivano.

Naime, Perović je na prošloj žurki bio specijalan gost u luskuznoj vili, a za oko mu je odmah zapala lepa plavuša, pa se skoro čitavu noć trudio da je osvoji.

Iako je Vagićeva na početku bila tvrd orah, ipak je šarmantni Crnogorac uspeo da je smekša svojom duhovitošću i lepim očima.

Da je situacija između ovih golupčića ozbiljna dokazuje jučerašnje Markovo gostovanje u emisiji "Upoznajte Parove" kada je on došao da podrži svoju novu devojku i da joj vetar u leđa, jer je tokom dana nailazila na osude zbog nove ljubavi.

Kako je sve počelo između Ilijane i Marka možete videti u snimku ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter