Izvor:
24.09.2016 u 00:10
0

A BILI SU KAO BRAĆA: Bivši učesnik NE ŽELI DA ČUJE za GASTTOZZA, razlog će vas ŠOKIRATI!

Učesnik rijaliti programa "Parovi" Veljko Dabetić" ekskluzivno za happytv.rs otvorio je dušu i ispričao zašto on i Gasttozz više nisu prijatelji i zbog čega ga je Marinković razočarao.

– Ne viđam se više sa Gasttozzom jer sam čuo neke priče da je pričao za mene. Pustio sam mu poruku, razmenili smo par poruka. Rekao je nešto negativno za mene kada je bio pijan, meni su drugari preneli, on je negirao. Međutim, moji drugari su se zakleli, ali Gasttozz govori drugačije. Ne želim da igram rijaliti napolju. Zamerio sam mu i rekao sam mu direktno. Nismo se videli i sigurno postoji razlog sa njegove strane. Ja sam život živeo i pre rijalitija i posle rijalitija. Razočarao sam se u njega jer nema razloga da to kaže. Bio sam tu za njega, njegova majka, Zorica i on to znaju najbolje. Ja sam jedinka za sebe i to je to – bio je iskren menadžer.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/veljko.dabetic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter