Izvor:
24.09.2016 u 02:09
0

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG UČESNIKA: „Duša me boli, nisam video sestru ŠEST GODINA zato što je… „

Menadžer i učesnik najgledanijeg rijaliti šoa "Parovi" Veljko Dabetić ispričao je za happytv.rs zašto nije u dobrim odnosima sa Gasttozzom koji mu je do skora bio prijatelj, a više o tome pročitajte OVDE.

Dabetić je, između ostalog, ispričao i zašto je uradio tetovažu sa likom majke, ali je i otkrio da rođenu sestru nije video šest ipo godina.

Tetovaža sa likom moje majke je gotova. Rekao sam joj, zahvalan sam joj na svemu što je uradila za mene, oprostila mi je što sam bio nestašan, dok nisma krenuo u vojsku, nisam se lepo ponašao, bio sam problematičan, tukao sam se. Majka je bila tu uvek za mene, pa sam hteo da ona vidi da sam uradio nešto za nju. Nemam tetovažu posvećenu pokojnom ocu, a planiram da uradim jednu koju ću posvetiti sestri. Ona živi u Americi, nisam je video šest ipo godina. Ja sam živeo tamo sa njom, ali sam se vratio ovde zbog bivše devojke, a sestra još nije sredila papire da dođe – ispričao je Dabetić.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/veljko.dabetic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter