Izvor:
24.09.2016 u 05:47
0

ODUVAO JE KAO VETAR: Pogledajte zašto je Veljko rekao da je MILJANA… (VIDEO)

U večerašnjoj emisiji "Upoznajte Parove" imali ste prilike da vidite Bakija B3, Ivanu Sirenu i bivše učesnike rijaliti programa "Parovi" Vitu Tarota i Veljka Dabetića.

Voditeljka Jovana Jeremić razgovarala je sa njima o prethodnoj sezoni najpopularnijeg rijaliti programa. Veljko je prokomentarisao Miljanu Kulić sa kojom nije u najboljim odnosima, dok je Baki govorio o svom iskustvu u jednom ovakvom formatu s obzirom na to da je učestvovao u jednom rijalitiju. Vita Tarot je priznao zašto je bio u zatvoru, dok je Ivana Sirena istakla da bi ušla u petu sezonu "Parova".

Pogledajte celu emisiju ukoliko ste je propustili:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter