Izvor:
16.03.2019 u 07:39
0

CIMERI MU SE KLANJAJU ZBOG OVOG POSTUPKA: Ivan Marinković NADMAŠIO SAMOG SEBE! (FOTO)

Ivan Marinković, ličnost je britkog jezika, i ne libi se da kaže ono što misli, zbog čega ga javnost najviše poštuje.

Većina ukućana raskošne vile smatra da je on oštar, međutim, Marinković je odlučio da promeni ploču od kada se zaljubio u Jelenu Ilić sa kojom planira da osnuje porodicu, te se nekad i povuče iz žučne rasprave, ne bi li dolazio u konflikt sa svojom dragom kojoj veoma smetaju njegove svađe.

Ivan i Ilićeva su prošli kroz turbulentan period, te je njihova veza više puta bila pod znakom pitanja najčešće zbog nedostatka komunikacije, međutim oni su trzavice zahvaljujući jakim emocijama uspeli da prevaziđu.

Marinković je sve bolji prema svojoj nežnijoj polovini, veoma često je obasipa pažnjom, a prošle noći joj je doneo večeru u krevet.

Nema sumnje da se on zaista promenio na bolje, te možemo reći da je ljubav zaista pokretač svega.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter