Izvor:
16.03.2019 u 08:10
0

UČESNICA „PAROVA“ HOĆE DA OSVOJI GASTOZZA: Kopira njegovu BIVŠU DEVOJKU?! Isplivali DOKAZI! (FOTO)

Đina Marjanović važi za jednu od zgodnijih cimerki popularnog rijaliti šou programa "Parovi".

Zahvaljujući lepim crtama lica i vitkoj liniji, ona je osvojila Đorđa Tomića, međutim u poslednje vreme, vode se spekulacije da se njoj dopada pobednik šeste sezone "Parova" i popularni reper Nenad Sinđelić Gastozz.

Naime, na osnovu njenih fotografija sa "Instagrama", nekolicina ljudi je došla do zaključka da Đina pokušava da liči na Gastozzovu bivšu devojku, Teodoru Radoičić.

Teodora je u beloj provokativnoj odevnoj kombinaciji, a Đina u crnoj uskoj haljini, neki od fanova smatraju da Marjanovićeva podseća na Radoičićevu, i da je njen cilj da osvoji Gastozza.

Šta vi kažete, da li liče?!

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (Printscreen / djina_ma)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter