Izvor:
06.05.2016 u 02:56
0

ŠOK, TUGA I SUZE: Ovako su „Parovi“ reagovali kada su videli deo sahrane ZMAJEVOG brata!

Emisiju "Goli život" Milomir Marić započeo je prikazivanjem dela sahrane brata Ilije Grahovca poznatijeg kao Zmaj od Šipova koji je nedavno napustio rijaliti "Parovi" zbog pogibije rođenog brata.

Kada je prikazan prvi snimak na kom je Zmaj u majici, kaljav jer je kiša konstantno padala, a skoro bez glasa kako drži monolog, Dalila Moreno je počela da plače. Gasttozz je gledao zbunjeno, a skoro svi takmičari imali su tužan pogled. Vesna Rivas je pogodio ovaj snimak jer je ona nedavno izgubila majku.

Dalila je ispričala kako joj se Zmaj ispovedao kada je prvi put bila u rijalitiju.

Zmaj, pokojni Ekrem i ja smo sedeli zajedno napolju. On je meni pričao zašto je bio u sukobu sa bratom. Primećivalo se da je, malo pre suđenja, bio nervozan. Šetao je po kući, nije ni sa kim pričao, a čovek je i naglo osedeo – rekla je ona suznih očiju.

Stanari vile pričali su sa Marićem o Zmaju i njegovoj porodici koju je često spominjao u vili.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter