Izvor:
17.03.2019 u 13:15
0

POŽGAJ PRE IVANE UŽIVAO U ZAGRLJAJU KONTROVERZNE STARLETE: Uhvaćeni na DELU! (FOTO)

Aktuelni učesnik sedme sezone poznatog rijaliti šou programa "Parovi" Aleksandar Požgaj, izaziva veliku pažnju javnosti svakim svojim postupkom.

Naime, on je sam isticao da život deli na onaj pre, i nakon operacije, koja mu je promenila pogled na mnoge stvari.

Kada je napravio paralelu, Požgaj je otrkio da pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu Ivanu, nije cenio mnoge stvari, poput morala, poštenja, i skromnosti.

Iako u "Parovima" propagira vrednosti i veru, on je pre oko dve godine bio totalno drugačiji čovek koji je svako veče izlazio, i raspipao ogromnu svotu novca ni za šta, što je i sam pred srećnim kamerama priznao.

Slika koja je zabeležena na "Instagramu" od pre oko dve godine, i danas izaziva veliku pažnju, a glavni akteri na njoj su Požgaj i Milica Mimi Oro, gradska starleta u čijem zagrljaju je uživao pre učešća u šou programu.

Zagrljeni, srećni i nasmejani sede u jednom prestoničkom lokalu, da li je između njih dvoje bilo nešto više, ostaje da saznamo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva ; Instagram ( Printscreen/a_pozgaj)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter