Izvor:
21.03.2019 u 08:24
0

IZABELINA MAJKA IMA JASAN STAV! ISKUSTVO GOVORI IZ NJE! Ne želi da pravi budalu od sebe! (VIDEO)

Izabelina majka Slađa osetila je potrebu da posavetuje Marijanu Marković jer je videla da je izgubljena i da su joj teški dani kao i Milutinu Radosavljeviću:

-Treba u nekom smislu da ga podržiš ne da se vi mirite, to ne, prosto čoveka koga si volela ne treba da dozvoliš da ga drugi koriste, moraš da budeš na visini jer ti si mnogo jaka žena, ti si uspela njega da slomiš to je činjenica- izjavila je Slađa

Slađa je starija i iskusnija i kao neko ko posmatra celu tu situaciju došla je do zaključka da Marijana treba da popriča sa njim kako Mili ne bi pravio budalu od sebe.

-Ako si ga štitila štiti ga i dalje- rekla je Slađa

Jedina koja treba da ga ovde podrži je Marijana tako misli Slađa, i da nikako ne treba da učestvuje u njegovom propadanju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter