Izvor:
22.03.2019 u 21:48
0

SUKOB GENERACIJA! ADVOKAT VESNA DALA UVODNU REČ: Shvatila ulogu ODGOVORNO pa bila SUROVA!

Spaho Sulejman je za svog advokata uzeo ženu britku na jeziku Vesnu Rivas da brani njegova osnovna prava.

– Spaho je čovek koji ima 70 godina, u penziji, domaćin, otac i deda, ima svoju porodicu. Nastupa silovito ali samo kada brani sebe i to je svojstveno svakom čoveku. On je radio i stvarao pa ume da brani svoje. Njih dvoje su mladi ljudi, bez minulog rada i dana radnog staža, pokazali su mnogo nasilja i provokacija koje udaraju u članke. To su provokacije najniže vrste, imali su gnusne scene sa Cokom koja je u drugom stanju – rekla je Vesna.

Vesna ne razume Jelenu Ilić koja je odlučila da se emotivno veže za osobu koja ne ume da sačuva porodicu, pa smatra da je pod uticajem Ivana.

Vesna tvrdi da je Ivan Marinković pod psihičkom krizom jer ima niz bolesti zavisnosti, kao što je kocka, i ljudski je da ga razumemo ali ne da ga opravdavamo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter