Izvor:
25.03.2019 u 16:07
0

OČAJAN! NIKAD MU NIJE BILO TEŽE: Ne može da PREBOLI ovu SITUACIJU, našao SAVETNIKA! (FOTO)

Milutin Radosavljević Mili jedan je od takmičara zabavno-humorističkog programa aktuelne sezone " Parova" koji izaziva veliku pažnju javnosti svakim svojim postupkom.

Međutim, on u poslednje vreme prolazi kroz veoma težak period, budući da je skoro raskinuo sa verenicom Marijanom Marković, te se teško miri sa tim da je njegova romansa doživela pravi krah.

Naime, povodom loših trenutaka kroz koje Mili prolazi, on je utehu našao u rečima Džonatana Mastora, koji ga je savetovao kako ubuduće treba da se ophodi prema devojkama.

Ne možeš da kažeš svojoj devojci da je klošarka. To nije lepo. Čak i da to misliš prećuti. Imao sam i ja devojaka ali sam ih poštovao – kazao je Mastor.

Ti ne razumeš ništa. Ona je takođe meni govorila ružne stvari. Ni meni, ni njoj nije sada lako – smatra Mili.

Kako je zvučao celokupan njihov razgovor možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter