Izvor:
26.03.2019 u 06:54
0

MARINKOVIĆ ŽALI KADRU: Ivan OTVORIO PANDORINU KUTIJU ovom učesniku, rekao sve što mu LEŽI NA DUŠI! (FOTO)

Jedan od aktivnijih učesnika "Parova" Ivan Marinković nedavno je otvorio dušu svom cimeru Aleksandru Požgaju, i ispričao mu sve što ga muči prethodnih nekoliko dana.

Naime, mnogi su mislili da će Marinkoviću biti lakše nakon što je video leđa svojoj najvećoj konkurenciji Elvinu Kadriću, međutim, njemu je krivo zato što je pevač izašao, te je donekle upao u bedak.

Pored toga, on je nekadašnjem direktoru novosadske luke rekao u poverenju da je većina stanara ljubomorna na njegov uspeh u šou programu, aludirajući na plasmane što se tiče tabele.

Ljudi ovde pokušavaju da me s*ebu na sve načine, ali niko ne može. Ti me generalno razumeš – kaže Marinković.

Znam o čemu pričaš – odgovorio je Požgaj.

Tako je, ja ne mislim da si se ti folirao oko one čitave situacije sa Ivanom – dodaje Ivan, koji se setio perioda u kom je bivši političar bio između dve vatre.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter