Izvor:
03.10.2016 u 23:56
0

ZAPAO MU ZA OKO: NOLE ne gleda rijaliti, ali ga je OVAJ učesnik „PAROVA“ ODUŠEVIO! (FOTO)

Učesnik najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Branislav Radonić poznatiji kao Brendon večeras je gost u emisiji "Upoznajte Parove", a ko će se još naći u studiju pogledajte OVDE.

Naime, Brendon je samo za happytv.rs otkrio da je dobio informaciju da ga je najbolji teniser sveta Novak Đoković pohvalio kada je davao intervju za jednu televiziju.

Novak je govorio za jednu televiziju i kada su ga pitali šta misli o formatu rijaliti programa, prokomentarisao je kako ne stiže da prati, nema vremena, ali zna za Brendona i dopada mu se što promoviše zdravu ishranu i ono čime se on bavi – ispričao je Radonić.

On je dodao da mu prilaze sportisti, mladi ljudi koji su uspešni u sportu i kojima se Brendon dopada upravo zbog toga što mu je najvažnija zdrava ishrana. Ipak, pohvala od najboljeg tenisera sveta je zaista velika čast.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Brendon Branislav, Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter