Izvor:
05.10.2016 u 01:52
0

KAKAV ZAVODNIK: Vladimir zbunio fanove, nećete verovati sa kojom UČESNICOM se TAJNO DOPISUJE! (FOTO)

Večeras je u emisiji "Upoznajte Parove" gostovala Ana Spasojević, a šta je radila sa Vitom Tarotom u šminkernici pogledajte OVDE.

Ona je pred kamerama Happy televizije otkrila da se čuje sa bivšim učesnikom najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" Vladimirom Tomovićem, zgodnim sportistom iz Crne Gore koji je itekako mamio uzdahe mnogih devojaka.

Vladimir i ja se čujemo odnosno dopisujemo i moram da kažem da me je on prvi kontaktirao – rekla je ona, a na pitanje da li će joj Slađa Petrušić to oprostiti, ona je odgovorila:

Baš me briga da li će mi Slađana oprostiti – rekla je Ana.

Podsetimo, Slađa i Vladimir su bili najbolji prijatelji dok su boravili u vili "Parova", a spekulisalo se da između njih ima nešto. Međutim, kada su oboje izbačeni iz rijalitija, njihovo prijateljstvo je prestalo. Inače, Vladimir se čuje sa Mimom Novaković, a izgleda da je pokušao da sakrije Anu Spasojević.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Anna Spasojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter