Izvor:
15.05.2019 u 17:21
0

NINE ZAKUVALE ČORBU U EMISIJI! ŠOKANTNA VEST! Mladen se ponadao, a izgleda da su se i ostali muškarci obradovali!

U studiju emisije "Upoznajte Parove" sede dve Nine, Nina Prlja, bivša učesnica riujalitija "Parovi" i Nina Stamenović, novinarka portala Happy televizije.

Nina sa web portala imala je vest koja će vas sve zanimati a to je da je Milijana otkrila da li bi radije sa Požgajem ili Milojkom izašla iz rijalitija.

Nina Prlja je pak pored toga što je objavila knjigu imala još jednu vest koja je sve šokirala, iznenadila i posle koje su se mnogi muškarci ponadali.

Naime, Nina je priznala da više nema dečka i da neće imati u narednom periodu ali da ne zna da li će ponovo ući u rijaliti:

– Hoću da budem sama malo i to je to. Ali šta god kažem "nikad", tako bude!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter