Izvor:
15.05.2019 u 17:42
0

NEKO USPOMENE NOSI NA SRCU A NEKO U GAĆAMA. Evo koju dragocenost Mladen drži pored svog polnog organa! (FOTO)

Uzbudljiv dan u rijalitiju "Parovi" pa i emisija "Upoznajte Parove" koja ruši sve rekorde gledanosti.

Mladen Vuletić, učesnik sedme sezone "Parova" koji je bio u vezi sa Ninom Prljom današnjom gošćom emisije napravio je šu kakav niste očekivali.

Naime, Mladen koji je bio na promociji Ninine knjige i koji ima u vili primerak knjige ne samo da je reklamira na svakom koraku nego je i drži na neobičnom mestu.

Mladen je izvadio iz prednjeg dela pantalona njenu knjigu i pokazao je svima u studiju kao i gledaocima kraj malih ekrana.

Iako se Nini ne sviđa što se Mladen toliko trudi da bude "menadžer" i njen zastupnik, Mladen ne obraća na to pažnju i komunicira sa njom kao da će ponovo biti zajedno.

Da li se upornost uvek isplati?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter