Izvor:
16.05.2019 u 18:43
0

DARIO MANJI OD MAKOVOG ZRNA! Svi takmičari se okrenuli protiv njega! Verbalni napad na trudnicu je greška koja će ga skupo koštati! (FOTO)

Dario Šogorović i Aleksandra Tasić Coka su se sinoć posvađali i izrevoltiran, Dario je izgovorio grube reči svojoj cimerki koja ga je zamolila da je pusti da mirno spava jer je trudna. On je na to rekao:

– Što si u rijalitiju u sedmom mesecu? Što? Ja svojoj ženi ni devojci nikad ne bi dozvolio da u tom stanju bude ovde… Ne daj Bože da doživi spontani…

Tada je u vili nastao pravi haos jer Nikola Lakić burno odreagovao na Darijevo pominjanje spontanog pobačaja.

Stvari su se otrgle kontroli potpuno slučajno jer se čini da nije mislio nešto loše ali sada se našao na udaru kako Lakića tako i drugih takmičara koji su u ovom slučaju podsržali trudnu Coku a Darievo ponašanje ocenili kao ponašanje lošeg igrača koji nije znao šta da napravi a da izazove pažnju. Coka je izjavila da posle ovoga, na Daria gleda kao da je mrtav.

Dario se izvinio za ponašanje za koje je priznao da nije bilo na mestu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter