Izvor:
22.05.2019 u 00:08
0

HTEO JE DA OSTAVI ŽENU ZBOG NJE: Aleksandra kazala pred svima KAKO je Aleksandru Požgaju SPASILA BRAK!

Aleksandra Marjanović i Milijana Bogdanović večeras odgovaraju na sva pitanja koja zanimaju gledaoce i ljubitelje "Parova".

Jedanaesto pitanje glasi: Da li je istina da si tvrdila da između tebe i Požgaja nije bilo ničega kako bi mu spasila brak?

-Da. Brak je svetinja koju maksimalno poštujem. Hteo je da se razvede, jer mu je brak u krizi neko vreme. Ušao je ovde da se on i njegova žena užele jedno drugog. Kada je došla njegova žena, koju smatram inteligentnom i lepom, povukla sam se, jer nisam htela da mu uništim brak. Mogu da manipulišem i glumim, ali i da se povučem kada treba – rekla je Marjanovićeva.

Njen odgovor je ISTINA

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter