Izvor:
08.10.2016 u 00:09
0

DRAMA U CENTRU GRADA: Bivši učesnik RIJALITIJA izbačen iz POZORIŠTA!

Dušan Kaličanin važi za osobu koja je svuda u svetu dobila aplauz i pohvalu ali ne i u svom gradu! Tako je bilo i ovoga puta, kada je odlučio da poseti Niš i na preporuku svog prijatelja ode do pozorišta.

Ušao sam u bife pozorišta, gde je na mene nasrnuo jedan prpiti glumac koji je bez razloga počeo da me vređa, skoro da je došlo do fizičkog kontakta. Na kraju sam bukvalno izbačen! Ovo je skandal, već deset sezona uspešno učestvujem u pozorišnom životu Beograda, a u rodnom gradu sam odbačen. Niklada više neću kročiti u grad koji sam smatrao institucijom kulture– rekao je Kaličanin.

HappyTv.rs
Foto:Facebook/veljko.dabetic?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter