Izvor:
09.10.2016 u 00:19
0

NEUTEŠNA: Vesna Rivas u teškim trenucima progovorila o NESREĆI koju će njen sin pamtiti do kraja života!

Voditeljka i pevačica Vesna Rivas bila je u potpunom šoku jer je njen sin Petar imao stravičnu saobraćajnu nesreću, a više o tome pogledajte OVDE.

Samo za happytv.rs učesnica zabavno – humorističkog programa "Parovi" otvorila je dušu i ispričala šta se tačno desilo.

Ništa me ne pitajte, ja sam u totalnom šoku. Hvala Bogu, Petar je dobro, mogao je proći mnogo gore. On se vraćao sa krštenja sinoć i izleteo mu je kombi. Bio je to jak udarac, baš na raskrsnici na Altini. Petar se ugruvao, povredio je arkadu, stavili su mu kragnu na vrat. Hvala Bogu, nema preloma, auto je potpuno uništen, ali ko misli o tome. Strašno, odsekla sam se sinoć, on je samo vikao "Ja nisam kriv". Počela sam da se gušim kada me je pozvao, skočila sam odmah, međutim on mi rekao da je već krenuo i da ne brinem. Kažem vam, dobro je, zadržali su ga malo u bolnici, ali okej je sada – ispričala je ona.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter