Izvor:
12.06.2019 u 23:48
0

UDARILA TAMO GDE GA NAJVIŠE BOLI: Potegla pitanje Enisine PRELJUBE, a onda joj je Vuya pokazao KAKO STOJE STVARI! Čitav region ganut do suza nakon NJEGOVOG GOVORA o Bajramovićevoj!

-Ne, da je tako ne bih mogao sa njom da planiram zajednički život. Mnoge mi se nabacuju, govore mi da nemam priču bez Enise. Nismo klinci da se sada pronalazimo, mi smo zreli ljudi koji su prošli mnogo. Bitna nam je porodica i da ne ostanemo sami. Mogao sam da sam hteo da je prevarim, ali ona je moja ljubav i moj život posle rijalitija. To je bitnije nego priča u rijalitiju i pratioci na Instagramu. Ona je žena koja ima hrabrosti i uradiće sve za mene, kao i ja za nju! Verujem joj, ona je ljubomorna i ja bih lako mogao da joj teram inat. Da to radim, završili bi Marinković i Ilićeva. Nemam nijedan VTR gde se svađamo. To je jedna zdrava veza!- Odgovorio je Vuya.

Atraktivni influenser još jednom je dokazao da mu je ljubav ispred svega i da je njegova veza sa prelepom Enisom Bajramović jača nego ikada.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter