Izvor:
13.06.2019 u 05:34
0

KONAČAN OBRAČUN: PAROVI ŠTITE JELENU ILIĆ, IVAN PROŠAO KAO BOS PO TRNJU! (FOTO)

Učesnik Parova, Ivan Marinković, ovog puta se zaista prešao! Naime, on je napao svoju devojku Jelenu Ilić koju je za kratko vreme uspeo da dovede do nervnog sloma! Međutim, ono čemu se nije nadao jeste da će cela vila stati na njenu stranu!

Njega su napali svi ukućani, u svemu su prednjačili Vuya i Mladen koji su ga konstantno provocirali, dok je Ivan pokušavao da se odbrani ali bez velikog uspeha!

Kako će se dalje odvijati situacija, ostaje da vidimo!

Pročitaj još i:

NEVENA KALAVER ZAMALO SRUŠILA INSTAGRAM: Obožavaoci se RASPAMETILI kada je pokazala ŠTA TRENUTNO NOSI!

JELENA VRIŠTI OD PLAČA, DOK JOJ SE IVAN SMEJE U LICE: Zatim joj je prišla Bels sa PRIJATELJSKIM SAVETOM! "Sve loše ti se zbog njega dešava, njega niko ne voli!" Ali to NIJE SVE! ŠOK!

DA LI JE BRITKIM JEZIKOM STAVILA TAČKU NA VIŠEMESEČNO PRIJATELJSTVO? Slađa nikad nije bila ovako ISKRENA, razvezala jezik pa iznela NAJGORE Ilijanine osobine!

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter